acumulus

Vanaf nu kan iederéén boekhouden!

Speciaal voor de eenmanszaak, zzp-er en freelancer is er nu een boekhoudpakket waarbij u zelf uw administratie kunt bijhouden zonder kennis van boekhouden.

Alles wat u nodig hebt,
van facturatie t/m aangifte.

Acumulus ®

screenshots...acumulus

Acumulus is gemaakt voor de ondernemer en niet voor de boekhouder. U kunt als ondernemer uw volledige administratie zelf bijhouden en alle verplichte rapportages leveren zonder ervaring in het boekhouden.
Acumulus werkt onder Windows, Apple (Mac en iPad) en Linux.

Compleet voor € 9,95 per maand! (ex btw)Als beste getest! Nummer 1


De onafhankelijke vergelijkingssite www.boekhoudreview.nl heeft de belangrijkste boekhoudpakketten op de Nederlandse markt getest en vergeleken waarbij Acumulus als beste online boekhoudpakket voor zzp-ers naar voren kwam.

Meer dan 11.000 actieve gebruikers!U vinkt aan wat van toepassing is, Acumulus doet de rest


Vergeet ingewikkelde tegenrekeningen, journaalposten en debet & credit. In Acumulus voert u uw gegevens in met behulp van menu-gestuurde invoerschermen. Voor facturen met verlegde BTW, internationale facturen en bijvoorbeeld de marge-regeling, vinkt u eenvoudig aan wat van toepassing is. Ook uitgaven met bijvoorbeeld afschrijvingen over meerdere jaren of een privé-gedeelte, kunt u met uw muis verwerken.

Daarnaast biedt Acumulus invoer-schermen voor diverse speciale boekingen die op de achtergrond alle boekhoudkundige verwerkingen voor u uitvoeren. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de actuele regelgeving en krijgt u direct meer informatie.
acumulus

Zelf aangifte doen... sneller inzicht in uw cijfers, minder kosten


Belastingdienst Met Acumulus kunt u eenvoudig zelf aangifte doen van de omzetbelasting (BTW) alsook de inkomstenbelasting. Alle benodigde zakelijke gegevens worden automatisch voor u op een rij gezet. De aangifte omzetbelasting kost u met Acumulus enkele minuten per kwartaal! De besparing door het zelf te doen, kan oplopen tot enkele duizenden euro's per jaar.

Voor de aangifte inkomstenbelasting levert Acumulus een uitgeschreven jaarrekening waarin staat aangegeven wat u moet invullen op welke plek in het aangifte-programma van de belastingdienst.Met Acumulus staat u er niet alleen voor!


Hebt u toch nog vragen over bepaalde boekingen of aangiften? Of u het juist hebt ingevoerd? Of u een uitgave wel of niet mag aftrekken? Leg deze vragen kostenloos aan ons voor. Naast de ingebouwde vraagbaak zijn drie mogelijkheden:

  • raadpleeg de handleiding/wiki;
  • bezoek ons actieve gebruikers-forum en stel uw vraag;
  • stel uw vraag via email;
  • of bel ons gewoon, wij zijn 7 dagen in de week beschikbaar tot 23:00 uur.

Daarnaast zijn er steeds meer boekhouders en accountants die aanvullende diensten leveren aan Acumulus-gebruikers zoals controles en hulp bij aangiften.


Verwerk bankmutaties met uw muis


Ondersteunde banken U hoeft geen gegevens meer over te typen of bedragen in te voeren van uw bankmutaties. Lees deze in en boek deze weg met uw muis. Acumulus 'leert' bij elke tegenrekening bijvoorbeeld welke kostensoort daar bij hoort, zodat u steeds minder hoeft aan te vullen. Naast vrijwel alle grote banken, kunnen mutaties worden ingelezen van:

OK American Express
OK Leaseplan Bank
OK MultiSafePay
OK OV-transactieoverzicht
OK PayPal
OK RegiobankKoppeling met Open-KVK


Haal handelsregistergegevens direct uit de gegevensbank van Open-KVK. Zoek op naam of nummer, selecteer de gevonden onderneming en importeer direct de adresgegevens.
Webshop-koppeling


Ondersteunde webshops Acumulus biedt de mogelijkheid om facturen uit webshops of online facturatie-programma's direct te importeren. Hierdoor hoeft u facturen niet opnieuw in te voeren. Acumulus accepteert factuurnummers vanuit de webshop of genereert deze zelf en communiceert het nieuwe nummer zo nodig terug naar de webshop.

Vraag aan uw webshop-leverancier om gratis gebruik te maken van de Webshop-koppeling van Acumulus en laat uw webshop automatisch uw boekhouding bijwerken.

Kant-en-klare koppelingen zijn beschikbaar voor:
- Mijnwebwinkel
- CCV Shop *
- SEOshop
- Magento
- Prestashop
- Virtuemart/Joomla
- OpenCart
- WooCommerce
- WHMCS

* Webshop-aanbieder rekent extra kosten


Acumulus koppeling met Payt "Met de integratie van Payt in Acumulus kunt u met enkele muisklikken uw openstaande vorderingen overdragen aan de online-incasso service van Payt."


Fysiotherapeuten werken met FysioRoadmap + Acumulus


FysioRoadmap Fysiotherapeuten die werken met FysioRoadmap, kunnen eenvoudig hun facturen exporteren vanuit FysioRoadmap naar Acumulus. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.


Privacy-verklaring


Acumulus wordt gehost op eigen servers in een beveiligd datacenter in Nederland. Er wordt geen gebruik gemaakt van buitenlandse proprietaire cloud-software en/of opslag om elke vorm van (heimelijke) inzage door (buitenlandse) overheden en/of grote softwarebedrijven te voorkomen. Lees meer op onze wiki.


Probeer Acumulus 30 dagen gratis en vrijblijvend


Enkele duizenden tevreden klanten gingen u voor. Probeer Acumulus uit en overtuig uzelf. Maak hier een proefaccount aan.