Cursus "Jouw onderneming, een ontdekkingsreis"


Het opbouwen van een bedrijf is eerder een ontdekkingsreis dan de uitvoering van een bouwplan.


Wanneer je een huis bouwt, gebruik je een uitgewerkte tekening en zorg je dat alle materialen beschikbaar zijn. De bouwtekening is het kompas op basis waarvan je stappen zet.


Wanneer je een onderneming opbouwt, ga je echter op reis naar onbekend gebied. Je kunt wel een tekening maken van hoe je verwacht dat het er uit zal zien, maar je zult de reis moeten maken om te ontdekken hoe het echt is.


Als ondernemer ben je dus meer een ontdekkingsreiziger dan een architect en aannemer. Maar een ontdekkingsreiziger heeft ook een kompas nodig. Maar wat is het kompas van een ondernemer op ontdekkingsreis? Hoe navigeert een ondernemer als de bestemming onbekend is?


In deze cursus wordt hier antwoord op gegeven, zowel vanuit spiritueel als praktisch perspectief. Je krijgt inzicht in de werking van jouw kompas alsook praktische handvatten om jouw kompas te leren lezen. Er worden spirituele kaders en wetmatigheden aangereikt alsook praktische voorbeelden van mensen die met kompassie hun onderneming hebben opgebouwd.


Je leert in deze cursus om eventuele onzekerheden en de wens om alles te willen overzien en te plannen, om te zetten in vertrouwen en prikkelende nieuwsgierigheid. Je leert jouw gemoedstoestand, gedachten en acties effectiever te richten op jouw dromen en wensen. Je leert te navigeren naar het succes dat je niet verwachtte.


De cursus wordt gegeven door Bert-Jan Wiegeraad.


Bert-Jan is webondernemer, financieel adviseur en programmeur. Daarnaast is hij columnist op het gebied van economie, ondernemen en spiritualiteit en jazz-musicus. Bert-Jan heeft zowel als directeur van een spiritueel re-integratiebureau alsook als financieel adviseur enkele honderden ondernemers geadviseerd en begeleid bij het opzetten van hun bedrijf.


De cursus vindt plaats op donderdag 25 oktober 2018 van 13:00 tot 17:00 uur. De locatie is: House of Vision, Rouwkooplaan 5 2251 AP Voorschoten.


Dit wil ik meemaken!


Klik hier voor de complete cursus-agenda.