Functionaliteiten in AcumulusOverzicht van veel gebruikte functies in Acumulus

Acumulus kost minder dan € 10,- per maand maar is toch verrassend compleet.

Aanwezig in Acumulus

Facturen opstellen en direct e-mailen in PDF

Voorbeeld-factuur uit Acumulus Maak snel en eenvoudig facturen en verstuur deze direct als PDF-bestand naar uw klanten. U kunt meerdere factuursjablonen aanmaken voor bijvoorbeeld verschillende bedrijfsonderdelen en/of talen. Gebruik uw eigen logo of laat ons gratis een ontwerp maken.

Klik hier voor een voorbeeldfactuur


Met het opslaan van de factuur, worden automatisch de aangifte omzetbelasting en de balans bijgewerkt. U hoeft verder niets te doen. Acumulus verwerkt de factuur volledig in de boekhouding.

Aanwezig in Acumulus

Maak van uw website een webshop

Voeg eenvoudig een afreken-knop toe aan de producten op uw website en laat klanten direct betalen zonder webshop.

Aanwezig in Acumulus

Voeg iDEAL toe aan uw factuur

Acumulus-factuur met iDEAL Ontvang sneller uw geld door een iDEAL-link (Mollie, ING, Rabobank) toe te voegen aan uw factuur.

Aanwezig in Acumulus

Verlegde btw, buitenlandse btw en marge-regeling

U selecteert de juiste optie en Acumulus doet de rest. Dit geldt voor facturen met verlegde btw, intracommunautaire leveringen, facturen naar landen buiten de EU, marge-facturen en facturen met buitenlandse btw (MOSS).

Aanwezig in Acumulus

Debiteuren-beheer, openstaande facturen, herinneringen sturen

Zie in één opslag welke facturen niet betaald zijn, welke facturen verlopen zijn en stuur vanuit Acumulus herinneringen.

Aanwezig in Acumulus

Automatisch overzicht voor btw-aangifte, ICP-aangifte en MOSS-aangifte

Acumulus stelt automatisch een overzicht op van de btw-aangifte. Alle bedragen worden getotaliseerd in de juiste rubrieken. U hoeft deze slechts over te nemen in uw aangifte. Hierdoor kost de btw-aangifte u slechts enkele minuten per kwartaal.

Aanwezig in Acumulus

Automatische jaarrekening voor IB-aangifte

Acumulus stelt automatisch een complete jaarrekening op inclusief balans en verlies- en winstrekening. Voor de aangifte inkomstenbelasting (IB) wordt automatisch een extra duidelijke en complete jaarrekening gemaakt op basis waarvan u zelf de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen.

Aanwezig in Acumulus

Automatische berekening van fiscale voordelen

Acumulus rekent automatisch fiscale voordelen uit waaronder: de Kleine ondernemersregeling (KOR), Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek, Zelfstandigenaftrek en MKB-vrijstelling.

Aanwezig in Acumulus

Uren-registratie en project-administratie

Houd uren bij voor uzelf (urencriterium) en voor uw klanten in projecten. U kunt vanuit een project direct een factuur maken voor de werkzaamheden die u hebt verricht.

Aanwezig in Acumulus

Koppeling met webshop

Importeer automatisch uw facturen uit uw webshop in Acumulus. Voor de meest gebruikte webshops is een gratis koppeling beschikbaar. Lees hier meer over alle koppelingen.

Aanwezig in Acumulus

Incasseer uw geld met SEPA-incasso

Maak voor de door u gekozen openstaande facturen een SEPA-incassobestand en upload dit bij uw bank. De SEPA-incassobestanden van Acumulus worden geaccepteerd door alle banken in Nederland.

Aanwezig in Acumulus

En verder...

  • Bankmutaties inlezen van alle banken in Nederland
  • Gratis meekijk-functie en extra gebruikers
  • Documenten en scans opslaan bij boeking
  • Automatische backup
  • Altijd de nieuwste regelgeving ingebouwd
  • Relaties importeren en exporteren
  • Producten importeren en exporteren
  • KVK-gegevens automatisch ophalen