Over SIEL


In 2008 introduceerde SIEL het online boekhoudpakket Acumulus. Anders dan gebruikelijk was Acumulus niet gebaseerd op het traditionele boekhoudproces en waren niet de boekhouders en accountants de beoogde doelgroep, maar de ondernemers zelf. Het traditionele boekhoudproces van journaliseren met debet en credit, werd vervangen door het invoeren van inkomsten en uitgaven met menu-gestuurde invoerschermen.
Dit werd zeer verschillend ontvangen in de markt. Veel boekhouders konden maar moeilijk omgaan met de eenvoud van Acumulus maar veel ondernemers zagen voor het eerst een concrete oplossing om zelf hun boekhouding bij te houden zonder kennis van boekhouden. Acumulus heeft enkele duizenden actieve gebruikers in heel Nederland.


In 2013 is SepaDirect op de markt gebracht. Met SepaDirect kunnen online SEPA-incasso-bestanden (SEPA Direct Debit of SDD) worden gemaakt. SepaDirect is bedoeld voor organisaties die automatische incasso's uitvoeren en dit vanaf 1 februari 2014 niet meer in de bankomgeving zelf kunnen bijhouden.De mensen achter SIEL zijn:


Karin Stijger Klantenservice
Karin is een ervaren financieel medewerkster met een focus op het voeren van een correcte en strakke administratie. Zij is bij diverse bedrijven verantwoordelijk geweest voor de volledige financiële administratie en staat klanten graag ten dienst de boekhouding op orde te krijgen en te houden.


Cecilia Invoer-hulp
Cecilia is de virtuele invoer-hulp die kostenloos uw administratie bijhoudt. Importeer automatisch uw bankmutaties en laat Cecilia deze voor u inboeken in uw boekhouding.
Lees meer over wat Cecilia voor u kan doen.


Aris Blaauboer Developer/programmeur
Aris switcht geregeld tussen front-, en backend-development.


Sjaam Mahabier Eigenaar
Sjaam heeft als achtergrond organisatie-sociologie. Binnen SIEL is hij verantwoordelijk voor de zakelijke contacten met klanten, het geven van gebruikerstrainingen voor Acumulus en de administratieve organisatie.

Linkedin Sjaam Mahabier


Guido Passet Eigenaar
Guido heeft een voorliefde voor operational backend development.


Bert-Jan Wiegeraad Eigenaar
Bert-Jan is webondernemer, financieel adviseur en programmeur. Daarnaast is hij auteur op het gebied van ondernemen en spiritualiteit alsook jazz-musicus. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten.

Linkedin Bert-Jan Wiegeraad   Twitter Bert-Jan Wiegeraad


Bestel hier het boek

"Jouw onderneming, een ontdekkingsreis"
Een spiritueel handboekje voor ondernemers

Bij BOL.com