Referenties Acumulus


"Sinds kort gebruik ik Acumulus voor mijn eenmanszaak. Het is een prettige webomgeving om je administratie in bij te kunnen houden. Mijn voornaamste reden om Acumulus te gebruiken zijn de handige exports van Fiscaal-, Grootboek-, Saldo- en Balans overzichten naar WORD. Het overizicht voor "Aangifte omzetbelasing" en het bijhouden van fiscale voordelen door het systeem up-to-date te houden.
2e Rede voor mij was de prijs/kwaliteit verhouding. Acumulus is een goed en fijn product om te gebruiken."

Peter Oudenes ElevenFive


"I've been using Acumulus since came to the Netherlands and started working as a 3D animation freelancer. Even though my Dutch was bad and I had minimal knowledge of the Dutch tax system, keeping my administration was easy and intuitive. The more I learn about Acumulus, the more I like it. This year, thanks to the great workshop organized by the Acumulus team, I can do my income tax declaration by myself. Thanks! Definitely a clear and fast solution for any freelancer or small business."

Dimitar (Mitko) Kralev 3D animation and VFX freelancer


"Ik werk nu een half jaar met Acumulus. Al bij al een simpele oplossing die doet wat hij moet doen, en me daarmee veel tijd en geld bespaart.
Mijn favoriete feature heb ik pas onlangs ontdekt: een BTW kwartaal overzicht dat precies aangeeft wat ik bij welke items in het online formulier in moet typen voor een correcte kwartaal aangifte. Dat kan ik dus voortaan ook zelf!

Hartelijke groet"

Christien Janson Kleintje Koffie


"Ik werk sinds een paar maanden met Acumulus en het is een prettig en overzichtelijk programma. Toen een van mijn uitgaven niet direct paste in een bestaande kostenpost, werd dit door de programmeurs direct opgepakt en aangepast. Ook 's avonds kun je er met je vragen terecht. Boekhoudervaring heb ik niet veel maar mijn eerste belastingaangifte kon ik binnen een half uur invullen, dankzij Acumulus!"

Mirjam Colijn SublimaPrint


"Als therapeut ben ik heel goed in mijn werk, maar van de bijkomende administratie kan ik slapeloze nachten hebben.

Sinds begin 2011 Acumulus ontdekt (het was al eerder genoemd door vrienden) en aarzelend mee begonnen, met de klantenservice die altijd bereid is om wat tips te geven bleek dat Acumulus zichzelf eigenlijk wijst.
Van het boeken op verschillende posten in Excel (voorheen) boek ik nu gewoon 1 keer en staat alles op de juiste plek! Wat een verademing, ik begin boekhouden zelfs leuk te vinden!

In de tussentijd wordt Acumulus steeds meer gefinetuned en worden de zaken steeds weer een stapje makkelijker. Ik raad het elke kleine ondernemer aan, vooral diegene die, net als ik, de administratie een hele klus vinden - met Acumulus is het zo gedaan!"

Sabine de Raaf Kunstzinnige Begeleiding


"Ik gebruik nu ruim een jaar het boekhoudprogramma van Acumulus. Het is het meest overzichtelijke en eenvoudige boekhoudprogramma dat ik ken met duidelijke overzichten. Zelfs mijn broer die een loodgietersbedrijf heeft en totaal geen inzicht heeft in boekhouden (maar toch af en toe een factuurtje moet uitdraaien of de BTW-aangifte moet doen) kan er mee uit de voeten. Gewoon elke week of 2 weken je stukken inboeken en je bent helemaal up to date. Onze accountant is ook zeer te spreken over het programma."

Anoniem www.forumplek.com


"Ik ben een enthousiaste gebruiker van Acumulus. Waarom?
Mijn boekhouding moet gewoon goed zijn. Dat lukt met Acumulus. Het programma is heel gebruiksvriendelijk. Bovendien krijg ik op mijn vragen meestal dezelfde dag, soms `s avonds, deskundige antwoorden. Aan het einde van het jaar heb ik alle documenten, zoals grootboek, winst& verliesrekening, balans compleet in handen, even uitprinten, verder hoef ik er niks voor te doen. Ook heb ik een duidelijke handleiding voor m`n IB-aangifte gekregen.

Het programma wordt aangepast aan wensen van gebruikers en de veranderingen vind ik handig terug in een overzicht van `meldingen`.
Kortom, geen dure boekhoudkosten elk jaar, m`n boekhouding helemaal in orde en de klantenservice is niet alleen erg goed tijdens de proefperiode, maar ook daarna. Gewoon Acumulus gebruiken en je hebt geen kopzorgen over je boekhouding!"

Ciel Versteegh Assessment acteur


"Ik ben nu sinds enkele maanden gebruiker van Acumulus en ben vooral tevreden over het feit dat ik met weinig inspanning en tijd al een goede overzichtelijke boekhouding heb, de inrichting van het pakket is zeer overzichtelijk.
Voor iemand zoals ik die weinig tijd en energie in de boekhouding wil steken is het een lust om dagelijks de boekhouding op orde te houden."

Bart Derksen Derksen Handelsonderneming


"Onze webshop Love for Rain heeft het licht gezien in 2011 en is gebaseerd op het E-Commerce systeem Prestashop. Doordat wij in het begin onze boekhouding niet geautomatiseerd lieten verlopen, was het voeren van een goede boekhouding zeer tijdrovend.

Door het gebruik van Acumulus is dit veranderd. De orders komen binnen in onze webwinkel en met de automatische koppeling in Acumulus rechtstreeks in onze boekhouding geplaatst. Omdat Acumulus web based is kunnen wij onze boekhouding overal inzien.

Wij zijn zeer tevreden met Acumulus en kunnen het iedereen aanbevelen. Een van de pluspunten is dat het voor ons als kleine ondernemers mogelijk is om met een klein beetje hulp onze eigen boekhouding te voeren. Zo kunnen we makkelijk cijfers inzien en onze onderneming sturen. Bovendien valt de kostprijs enorm mee voor wat je er voor terug krijgt!!

Heb je een webshop dan kunnen wij Acumulus zeker aanraden"

Anneke & Dennis Love for Rain


"Vier jaar geleden ben ik begonnen met Acumulus omdat ik vond dat ikzelf als ondernemer mijn eigen boekhouding zou moeten kunnen doen. Dan heb je je eigen cijfers altijd inzichtelijk. Dat bleek met Acumulus zelfs voor een boekhoudleek als ik te kunnen omdat zij dezelfde mening hebben en daar alle uitleg over geven.

Vorig jaar kwam een belastinginspecteur bij mij langs om te kijken hoe ik mijn administratie vastleg. Ik liet haar toen ook mijn boekhoudadministratie dmv Acumulus zien. Zij was verbaasd dat er iets bestond dat werkt en zo goed als dit had zij nog nooit gezien en was zeer onder de indruk.

Ikzelf ben blij met de klantvriendelijkheid en de mogelijkheid tot importeren van bankgegevens. Een cadeautje waar je echt wat aan hebt."

Aad van Egmond Maaad


"Acumulus is voor mij een uitkomst. Na lange tijd veel geld te hebben uit gegeven aan een boekhouder, begon ik mij toch eens achter de oren te krabben. Het is ook eigenlijk te zot voor woorden om een forse uurprijs te betalen voor het inboeken van bankmutaties, facturen en bonnen. Ik ging zoeken naar en mogelijkheid om voor mij als boekhoud nitwit op eenvoudige wijze mijn eigen administratie bij te houden. In de veelvoud aan mogelijkheden bleef alleen Acumulus over. De rest bleek voor mij te ingewikkeld. Acumulus is eenvoudig en compleet. En het beste nog: de service is super. Je hoeft nooit lang te wachten op antwoorden op een vraag. Al die dingen samen maken dat ik geen spijt heb dat ik mijn administratie nu voortaan zelf doe en alleen ingewikkelde zaken, zoals de belastingaangifte overlaat aan een boekhouder."

Willard Jansen


"Boekhouding makkelijk in kunnen voeren en de erg goede service,
zelfs laat in de avond nog reactie op mijn vraag, super!"

Astrid Konings Beauty Secrets Roermond


"Sinds enkele jaren gebruik ik Acumulus en sinds die tijd heb ik gewoon lol in het bijhouden van mijn boekhouding! Het versturen van facturen via de mail vind ik erg handig en kostenbesparend. De BTW aangifte is een fluitje van een cent en met wat hulp van de immer bereikbare en geduldig uitleggende helpdesk lukt het mij zelfs om de Jaarrekening te maken en IB aangifte te doen. Hulde voor dit pakket en vooral voor de mensen achter dit pakket!"

Kees Pruis Inter Site Design


"Bij een klant van mij die veel werkt met verlegging BTW kwam bij de aangifte een bedrag KOR te staan terwijl ik dacht dat hij daar absoluut niet voor in aanmerking kwam. Ik heb lang geplozen en gezocht op de belastingdienst om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat er een onderdeel in de KOR zat wat ik niet kende. Acumulus dus wel...... 900 euro verdiend voor de klant!! Ook enkele collega-boekhouders kenden dit onderdeel niet..... Echt heel mooi!"

Annalies Janssens Administratiekantoor Janssens


"Ik gebruik Acumulus nu een paar weken en het is het programma voor de startende ondernemer die nog nooit een boekhouding heeft bij gehouden het is simpel zonder te veel poespas en in normale taal geschreven. "

Willem van Gelderen WvG Installatietechniek


"Acumulus is een ideaal boekhoud-pakket voor de kleine (startende) ondernemer. Het pakket vereist geen boekhoudkundige kennis en geeft toch goede adviezen over fiscale voordelen."

Paul van Bommel Bureau Retrofit


"Ik gebruik Acumulus nu enkele maanden en ben er zo mogelijk nog steeds enthousiaster over!
Het programma is super gebruiksvriendelijk en de service klantvriendelijk, adequaat en snel zelfs tot in de avond uurtjes.
Ik heb het aan mijn belastingscontroleur gedemonstreerd en hij heeft het goedgekeurd dus ook daar zit het goed.
Facturen en uitgaven boeken is in een handomdraai gebeurd en het bespaart me een dure boekhouder.
Ik vind Acumulus een echte aanrader en beveel het graag aan anderen aan."

Annie Bohets Logo Logics


"Acumulus is kwa prijs/kwaliteit verhouding een prima boekhoud pakket. Alles wat je nodig hebt zit er in simpel taalgebruik in. Er zijn enkele (hele kleine) puntjes die niet vlekkeloos werken maar dat maakt hun support helemaal goed. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en hun advies strekt zich vaak verder dan alleen "hoe het programma" werkt. Na mijn laatste telefoongesprek werd mijn vraag zelfs (kosteloos) doorgestuurd naar een van hun boekhouders! Na anderhalf jaar Acumulus ben ik nog steeds zeer tevreden."

Bob van Biezen Snizoo.nl


"Ik heb net mijn eerste belastingaangifte als ZZP-er ingevuld. Het gepuzzel zat hem vooral in mijn onbekendheid met de fiscale terminologie. Het is me toch gelukt dankzij het Acumulus programma. Ik heb gedurende het jaar alles goed op orde weten te houden en met de IB overzichten werd het voor het grootste gedeelte een invuloefening. Voor wat lastiger velden hielpen de Acumulus handleiding (en soms een blik op het forum) mij aanzienlijk meer dan de helpfunctie van het aangifteprogramma.

Ik vind Acumulus een prettig programma om mee te werken en het heeft zijn diensten nu bijzonder goed bewezen. Dat wilde ik graag even aan jullie kwijt!"

Karin Stevens Credenza