Salonized

Facturen automatisch verwerken in Acumulus

De import vanuit Salonized werkt op basis van een export-bestand. U haalt het exportbestand op uit Salonized en plaatst het in Acumulus. U kiest bij de import eenmaal welke kostenplaats, rekening en sjabloon van toepassing zijn en Acumulus verwerkt het bestand verder voor u.


Uw verkoopfacturen en relaties allemaal in een handomdraai opgenomen in uw boekhouding.


Bestand uploaden en Acumulus doet de rest!


Factuurnummers

We raden aan om de factuurnummering in uw boekhouding aan Acumulus over te laten. Het is voor (web)winkels of facturatiepakketten die automatisch orders importeren en/of verwerken in Acumulus geen enkel probleem als de ordernummering afwijkt van de factuurnummering in Acumulus. Het nummer uit uw webwinkel of facturatiepakket wordt vermeld in de factuurtoelichting van Acumulus. Dit zodat u bij een (fiscale) controle vlot de orders en facturen kunt terugvinden.

∞ Geen limieten

U kunt uit zoveel bronnen importeren in uw Acumulus administratie als u wilt. Handig als u bijvoorbeeld meerdere webwinkels, winkels of andere factuurbronnen heeft. Vanzelfsprekend zonder enige extra kosten.


Voor gebruikers met een proefaccount zal het aantal automatisch geïmporteerde facturen tijdens de proefperiode gemaximeerd worden tot ongeveer 40 stuks. Hiermee behoudt u de ruimte om naast de koppeling de rest van Acumulus ook te evalueren.