CCV Shop

Direct importeren en boeken in Acumulus

CCV Shop is één van de grootste professionele Nederlandse webwinkel-aanbieders met een ruim aanbod van winkelpakketten van gratis tot zeer uitgebreid. Hebt u, of kiest u voor een webshop bij CCV shop dan kiest u voor een geweldig platform. Daarnaast kunt u heel eenvoudig uw facturen vanuit uw CCV webshop importeren in Acumulus.


Al in 2011 heeft CCV Shop een koppeling gemaakt met Acumulus. De webshopsoftware communiceert direct met Acumulus en één enkele muisklik is voldoende om de orders in Acumulus te zetten.

CCV Shop & Acumulus : Al jaren een succes

Configuratie en installatie

Orders exporteren naar Acumulus vanuit CCV ShopU kunt elke order per stuk exporteren naar Acumulus of een lijst van orders door deze aan te vinken.


Voor de module rekent CCV Shop € 2,50 exclusief BTW per maand extra.


Aan de webshop-koppeling zijn bij Acumulus géén extra kosten verbonden!


Omdat de koppeling is ontwikkeld door CCV Shop en vanuit de CCV Shop beheeromgeving wordt aangestuurd kan SIEL hier geen technische ondersteuning op verlenen. We verzoeken u vriendelijk om vragen en/of verzoeken bij CCV Shop neer te leggen.

Factuurnummers

We raden aan om de factuurnummering in uw boekhouding aan Acumulus over te laten. Het is voor (web)winkels of facturatiepakketten die automatisch orders importeren en/of verwerken in Acumulus geen enkel probleem als de ordernummering afwijkt van de factuurnummering in Acumulus. Het nummer uit uw webwinkel of facturatiepakket wordt vermeld in de factuurtoelichting van Acumulus. Dit zodat u bij een (fiscale) controle vlot de orders en facturen kunt terugvinden.

Hebt u meerdere (web)winkels of verkoopkanalen ?

Het is boekhoudkundig niet noodzakelijk, maar het kan wel eens prettig zijn om onderscheid te hebben tussen de diverse verkoopkanalen. Bijvoorbeeld als u twee of meer winkels of websites hebt waarvan de activiteiten verschillen.


Wij raden aan om voor elke winkel in Acumulus een aparte kostenplaats te gebruiken.


Daarnaast adviseren we om, indien mogelijk, gebruik te maken van een unieke voorloopcode in het ordernummer van elke webwinkel. Bijvoorbeeld WA0001 voor de eerste order uit webwinkel A, en WB0001 voor de eerste order uit (web)winkel B.


U kunt in Acumulus bij Beheer -> Geavanceerde instellingen -> Toelichting in overzicht verzonden facturen aanvinken om nog eenvoudiger de orders terug te vinden.

∞ Geen limieten

U kunt uit zoveel bronnen importeren in uw Acumulus administratie als u wilt. Handig als u bijvoorbeeld meerdere webwinkels, winkels of andere factuurbronnen heeft. Vanzelfsprekend zonder enige extra kosten.


Voor gebruikers met een proefaccount zal het aantal automatisch geïmporteerde facturen tijdens de proefperiode gemaximeerd worden tot ongeveer 40 stuks. Hiermee behoudt u de ruimte om naast de koppeling de rest van Acumulus ook te evalueren.